Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου
Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου
Περιοχή Μελών
Ειδήσεις Το ΑΠΜ Δράσεις Τεκμηρίωση
Περιοχή Μελών

Η περιοχή μελών και φίλων του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου αποτελεί ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο χώρο συζήτησης και διαβούλευσης, μία ζωντανή online κοινότητα.

Η πρόσβαση είναι ελεύθερη στον καθένα αρκεί να εγγραφεί, εντελώς δωρεάν, μέλος αυτής της κοινότητας δηλώνοντας ένα username της επιλογής του και το e-mail του.

Με το να γίνει κανείς μέλος της online αυτής κοινότητας μπορεί να δημοσιεύει τις δικές τους ιδέες και προτάσεις για διάφορα θέματα, να συζυτάει και να σχολιάζει ιδέες άλλων, αλλά και να ενημερώνεται άμεσα από την ανάγνωση των καταχωρήσεων των υπολοίπων μελών της κοινότητας.

Ειδικά για τους διεθνείς φίλους και μέλη του Παρατηρητηρίου υπάρχει και ειδικός χώρος για παρόμοιες δραστηριότητες μόνο στα αγγλικά, θέλοντας έτσι να δώσουμε την δυνατότητα στους φίλους και τα μέλη μας να έρθουν σε επαφή και με άλλες ομάδες με τους ίδιους ή παρόμοιους σκοπούς με αυτούς του ΑΠΜ, κι αντίστροφα.

Τέλος, ειδικά για τα πλήρη μέλη του Παρατηρητήριου (όπως αυτά ορίζονται από το Καταστατικό, βλ. εδώ) η online κοινότητα περιλαμβάνει αποκλειστικούς χώρους για διαβούλευση και συντονισμό δράσεων, αλλά και υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ΑΠΕ και εξοικονόμησης ενέργειας, από άλλα, πιο εξειδικευμένα, μέλη του Παρατηρητηρίου.
  • Για απευθείας πρόσβαση στην online κοινότητα, πατήστε εδώ

  • Για εγγραφή στην online κοινότητα, πατήστε εδώ

  • Για σύνδεση στην online κοινότητα, πατήστε εδώ

Προσοχή: Την πρώτη φορά που επισκέπτεστε την κοινότητα από τον υπολογιστή σας, το περιβάλλον εργασίας είναι στα αγγλικά, οπότε πιθανόν να αντιμετωπίσετε κακή ανάγνωση των ελληνικών χαρακτήρων (δυσνόητοι χαρακτήρες). Κατά την εγγραφή σας, επιλέξτε "Greek" ως γλώσσα λειτουργίας του λογαριασμού σας για να έχετε περιβάλλον εργασίας στα ελληνικά.
Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου
Μητροπόλεως 4, ΤΕΕ, Τμ. Δωδεκανήσου, Τ.Κ. 85100, Ρόδος
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@manw.org

Site created and hosted by mgk.web
MS Internet Explorer 6.0 and Mozilla Firefox 1.5 compatible (compatible or later browser assumed as well)
1024x768 screen resolution strongly recommended.

© 2006-2009 by Mediterranean Anti Nuclear Watch. All Rights Reserved.